Kerkohet agjente

  • Durrës
  • 898
  • Durrës
  1. ☆Kerkohet nje agjente ne nje Agjensi Udhetimi. Preferohet me eksperience pune te meparshme, njohuri shume te mira te programit “Amadeus” si dhe te gjuhes angleze. Kushte shume te mira pune. Adresa: Rruga Myslym Shyri.Submitter Number: 0683329229.