Kerkohet Agjente Marketingu

 • 541
 1. Po Punesojme (Me Eksperience & Pa Eksperience)
  Ne jemi duke u zgjeruar dhe po kerkojme te punesojme staf te ri. Rrituni profesionalisht dhe ekonomikisht .
  Kerkojme agjente marketingu dhe pa eksperience ne gjuhen :
  ◽️Spanjolle🇪🇸
  ◽️Gjermane🇩🇪
  ◽️Italiane 🇮🇹
  Kushtet qe ofrojme :
  ◾️ Pagesat me te arsyeshme ne treg.(500€-550 € )baza .💵
  ◾️Bonuse te larta (Deri ne 1000€)💵
  ◾️Kontrata te rregullta pune .📝
  ◾️Fundjava dhe festat pushim .🏡
  ◾️Trajnime nga staf i specializuar neqoftese iu mungon eksperienca dhe staf ndihmues gjate procesit te punes .📚
  ◾️Stabilitet ekonomik dhe social .📌
  Perfitimet :
  ◽️ Pushimet te paguara (30 dite ne vit )
  ◽️Korrektesi ne rrogat.
  ◽️Rritje brenda kompanise .
  Si te aplikoni :
  📧 Dergoni CV ne : [email protected]
  📲 Telefononi ose shkruanin ne whatsapp ne numrin e telefonit +355694476198
  Instagram : humanresourcesalbania
  Facebook: Human Resources Albania

  📍Adresa : Kopeshti Botanik ,Liqeni artificial,Tirane ,Albania.