Kerkohet Agjent

 • 607
 1. Agjente ne Gjuhen Gjermane/ Spanjolle / Italiane / Greke
  Ajo që ne po ju ofrojmë:

  Punësim të përhershëm
  Paga konkurruese
  Mundësi rritjeje profesionalisht
  Ambient dinamik, motivues dhe aktiv
  Paga bazë + bonuse të larta
  Kontratë pune sipas Kodit te Punës.
  Orari: 5 ditë ne javë, 8 orë.
  Trajnime me teori dhe praktikë pa kosto për ju.

  Nëse keni:
  Motivim të fortë për të punuar në shitje
  Aftësi komunikuese në gjuhën përkatëse
  Ndjenjë të lartë të përgjegjësisë.
  Orientim për Vetë-Zhvillim
  Nese kerkon te ardhura te larta dhe motivuese kontaktoni ne 0694476201
  Ose dergoni Cv tuaj ne [email protected]
  Fb: Puno me ne
  Insta: Punomene