Kerkohet Agjent Shitjesh

  • 733
  1. Kerkohet punonjes agjent shitjesh/zyra e magazines per kompani italiane qe tregeton produkte lende te para per fasoneri.

    Kerkesa te punedhenesit: Njohuri te gjuhes italiane dhe Leje Drejtimi (Patente).
    Mosha 25-35 vjec

    Paga e kenaqshme. Tel: 0699729072