Kerkohet Agjent Shitjesh

 • Tiranë
 • 752
 • Tiranë
 1. WineLand Albania, Kompani distribucioni vererash italiane eshte ne kerkim te nje Agjent Shitjesh me experience ne fushen e shitjeve.

  Detyrat
  · Promovimi i emrit të kompanise dhe produkteve qe ofron kompania.
  · Identifikimi i klientëve te rinj potencialë
  · Menaxhimi i marrëdhënieve me klientët aktuale
  .Planifikimi i ofertave te ndryshme
  .Kryerja e perditshme e vizitave sipas planit javor

  Kualifikimet dhe kërkesat:
  · Kandidati duhet te kete eksperience ne shitje
  · Të ketë aftësi të mira për bashkëveprim me klientet
  · Aftesi shume të mira të planifikimit dhe menaxhimit të kohës.
  · Të ketë aftësi për të punuar në një ambjent bashkëpunues.
  · Te jete i pajisur me Patente te klasit B

  Pagesa
  Ofrohet page baze + % mbi shitjet. Paketa financiare eshte shume e mire

  Aplikimi
  Ju lutemi dërgoni aplikimin tuaj të plotë ne adresen e e-mail: [email protected]

  WINE LAND Albania
  web: www.winelandalbania.com
  Adresa: Rr. Petro Nini Luarasi
  e-mail: [email protected]
  celular: 0698821999