Kerkohet Agjent/e Shitjesh

 • 808
 1. Ofrohen Vende Pune • Agjent / Agjente Shitjesh

  Qellimi i pozicionit: Te ofroje konsulence te specializuar mbi produktet e brendit Gjerman, BLUE FILTERS, duke i ofruar zgjidhjen me te pershtatshme nevojave dhe kerkesave te klienteve.
  Detyrat:
  -Te prezantoje ne menyre profesionale produktet te cilat trajtohen ne portofilin e tij te shitjes.
  -Tu ofroje sherbim klienteve, edhe pas shitjes.
  -Te zbatoje procedurat ne fuqi dhe rregulloren e brendshme te kompanise.
  -Te raportoje me shkrim cdo dite mbi mbarevajtjen e punes javore.

  Kualifikimet:
  – Mosha 21-40 vjec.
  -Te jete i/e sjellshme, i/e rregullt, serioz/e, i/e shkathet dhe te kete aftesi te mira komunikimi.
  -Te kete aftesi te mira negociuese.
  -Te kete aftesi menaxhuese.
  -Aftesi per te punuar si ne menyre te pavarur edhe si pjese e nje ekipi.
  -Preferohet te zoteroje automjet personal.

  Ofrohet:
  -Paga baze mujore
  -Bonuse javore dhe mujore
  -Ambjent pune miqesore
  -Trajnime
  -Rritje ne karriere
  -Udhetime

  Nese mendoni qe jeni kandidati i duhur, atehere dergoni CV ne adresen tone te e-mailit:
  [email protected]
  ose mund te telefononi ne nr:
  -Mob: +355(0)692050564
  -Tel :+355(0)44519845