Kerkohet Account Manager

 • Tiranë
 • 577
 • Tiranë
 1. Kerkohen Account Manager Italisht & Gjermanisht
  “Inova Recruitment” nje kompani qe ben diferencen ne telemarketing, hap vende te lira pune ne pozicionet:
  Account Manager – Gjuha Italiane
  Account Manager – Gjuha Gjermane
  Ofrohet:
  -Hot Traffic cdo dite.
  -Page baze deri ne 600 euro ne muaj.
  -Bonuse ditore, javore dhe mujore ne baze te performances individuale dhe asaj ne grup.
  -Ambjente shume te mira pune dhe staf mikeprites.
  -Trajnime periodike dhe rritje ne detyre,
  -Asistence gjate procesit te punes.
  🏖️Fundjava pushim.

  Kerkohet:
  – Nivel mbi mesataren i gjuhes perkatese ne komunikim.
  -Eksperienca perben avantazh.
  -Korrektese, seriozitet dhe deshire per te fituar sa me shume te ardhura cdo muaj.
  -Disponibilitet per te punuar Full-Time.

  Adresa:Stacioni i Trenit, Tirane.
  APLIKOO TANIII!!! Duke telefonuar ne numrin e telefonit ose duke derguar CV ne email-in: [email protected]