Kerkohen Operator

  • 778
  1. Kerkohen operator ne dyqan rimbushje elektronike dhe pagesa te ndryeshme oshe, ukt, gjoba, fotokopje, etj.
    duhet vetem goca dhe ju lutem vetem sms dhe jo telefonata.

    Tel: 0695433986