1. ☆PUNESIM NE KROCERE ME KOUZON
  Vazhdojne rekrutimet me – NORWEGIAN CRUISE LINE
  Norwegian Cruise Line, bashke me Oceania Cruises dhe Regent Seven Seas Cruises, vazhdon te rekrutoje staf te ri per pozicionet e lira ne bordin e krocereve.
  Per cfare mund te aplikoni?
  – Casino Dealer / Casino Cashier / Youth Counselor / Wine Steward / Photographer / Island Lifeguard / Bar Waiters / Bartenders / Guest Services / Second Purser

  CILAT JANE BENEFITET E APLIKIMIT PER NJE NGA POZICIONET E MESIPERME?
  – Paga te larta
  – Trajnime te paguara
  – Rimbursim i disa prej shpenzimeve
  – Mundesi per te udhetuar ne te gjithe boten
  – Miqesi te reja me njerez nga nacionalitete te ndryshme

  DERGONI CV ne emailin tone: kouzon.albania@gmail.com dhe na vizitoni ne zyren tone prane Blv.”Deshmoret e Kombit”, Kullat Binjake, hyrja qendrore, kati 3.
  Tel. 0695417385 / 0698800000