HUMMER H2 6.0
E përdorur

  • Fier
  • 971

•JEPET ME QIRA HUMMER H2 6.0 BENZIN+GAZ SHUME EKONOMIKE NE GAZ VERSACE LOOK JASHTE DHE BRENDA. ☆1 DITE 160€+5 DITE 155€ DITA.
•NA KONTAKTONI NE +3550692150767.