Apartament

  • Vlorë
  • 318
  • Vlorë

Apartament rruga e re Vlore,kati i 7 banim hyrje 1+1=81m2 me 600euro/m2 e projektuar per tu adobtuar dhe si 2+1.Ne qender te qyteti 100/m larg qendres historike.Me çertifikate,Per me shume informacione na kontaktoni ne +355 67 548 8834.