Apartament

 • Vlorë
 • 309
 • Vlorë
 1. Shitet:Apartment 1+1 adoptohet ne 2+1
  Vendodhja:Rruga ‘’Demokracia”,100m larg qendres historike.
  Metra:81m² totali,kati i 7 banim dhe i 5.
  Çmimi:800€/m²
  Tel:0675488834