Xiaomi Redmi 7A & Xiaomi Redmi 8A

 1. New In Box
  Xiaomi Redmi 7A – 13.000 lek
  Xiaomi Redmi 8A – 16.500 lek

  Bli online ose me keste nga shtepia ne www.bss.com.al

  Transport në të gjithë Shqipërinë.

  Përdor @kartaextra dhe përfito më shumë.

  Për më shumë informacion na kontaktoni në Inbox.

  TIRANË: Rr Kavajes, nga 21-shi ne drejtim te kombinatit 70 metra në krah të djathtë.
  TEL: 0692525500
  FIER: Rr Ramiz Aranitasi. BAR Grandi kati pare.
  TEL: 0693395500

Informacioni i shitësit

 • Emri i shitësit: Erald Store
 • Shitësi: erald shahaj
 • Adresa: Vlore
  Shqiperi
  9401
 • Asnjë vlerësim i dhënë deri më tani!