Samsung Tab A,Lenovo Tab M10,E7,Ipad Mini,Air & Pro

 1. Samsung Tab A 32 Gb (8″) 21.500 leke
  Samsung Tab A 32 Gb (10.1″) 29.500 leke
  Lenovo Tab M10 32 Gb 19.500 leke
  Lenovo Tab E 7 16 Gb 15.500 leke
  Ipad Mini 16 Gb 27.000 leke
  Ipad Air 32 Gb 22.000 leke
  Ipad Pro (11″)256 Gb 650 euro
  Karikues origjinal
  Bli online ose me keste duke klikuar ne www.bss.com.al
  APROVIM BRENDA 10 MINUTASH
  Transport në të gjithë Shqipërinë.
  Përdor @kartaextra dhe përfito më shumë.
  Për më shumë informacion na kontaktoni në Inbox.
  TIRANË: Rr Kavajes, nga 21-shi ne drejtim te kombinatit 70 metra në krah të djathtë.
  TEL: 0692525500
  FIER: Rr Ramiz Aranitasi.
  300 metra nga Adisa ne drejtim te Vlores ne krah te majtë
  TEL: 0693395500

Informacioni i shitësit

 • Emri i shitësit: Erald Store
 • Shitësi: erald shahaj
 • Adresa: Vlore
  Shqiperi
  9401
 • Asnjë vlerësim i dhënë deri më tani!