Iphone 7

 1. iphone 7 32Gb – duke filluar nga 17.000 leke
  Karikues origjinal
  Bli online ose me keste duke klikuar ne www.bss.com.al
  APROVIM BRENDA 10 MINUTASH
  Transport në të gjithë Shqipërinë.
  Përdor @kartaextra dhe përfito më shumë.
  Për më shumë informacion na kontaktoni në Inbox.
  TIRANË: Rr Kavajes, nga 21-shi ne drejtim te kombinatit 70 metra në krah të djathtë.
  TEL: 0692525500
  FIER: Rr Ramiz Aranitasi.
  300 metra nga Adisa ne drejtim te Vlores ne krah te majtë
  TEL: 0693395500

Informacioni i shitësit

 • Emri i shitësit: Erald Store
 • Shitësi: erald shahaj
 • Adresa: Vlore
  Shqiperi
  9401
 • Asnjë vlerësim i dhënë deri më tani!