240
Vlera:
240
Zbritje:
31%
Kursen:
110

•Qyteti:Elbasan. •CDO LLOJË DYSHEKU TE MADH E VOGEL. •PRODHIM DYSHEKESH CILESI E LARTE DHE CMIM KOMPETITIV •SIPAS POROSISE. •CDO MADHESI EDHE FORME. •FORM TE RRUMBULLAKET DHE OVALE.
•CDO LLOJ GJERESIE DHE TRASHESIE. •KENDE DHE PER KOLLTUQE •SFUNGJER IMPORTI I CILESISE SE LARTE DHE TE KONTROLLUAR •HOTELE •PRIVAT •MOTELE •GARANCI TOTALEm •JANE TE GJITHE TE MIRPRITUR. •ASISTENCE DHE DERGIM FALAS KUDO NE SHQIPERI PER POROSI MBI 2 DYSHEK.

•NA KONTAKTONI  069 430 7484 PER CDO KRKESE APO POROSI  TE VECANTE QE MUND TE KENI.  SHPEJTESIA DHE CILESIA E PRODHIMIT ESHTE FUQIA JONE NE TREG. DERGESE BRENDA 24 ORESH

069 4307484
Facebook Twitter Google Plus Pinterest Email to a Friend.

Informacioni i shitësit

  • Emri i shitësit: Erald Store
  • Shitësi: erald shahaj
  • Adresa: Vlore
    Shqiperi
    9401
  • Asnjë vlerësim i dhënë deri më tani!

Produkte të ngjashme