300
Vlera:
300
Zbritje:
25%
Kursen:
100

•QYTETI:ELBASAN.
•CDO LLOJ DYSHEKU TE MADH E TE VOGEL. •PRODHIM DYSHEKESH CILESI E LARTE DHE CMIM KOMPETITIV •SIPAS POROSISE.
•CDO MADHESI EDHE FORME,•FORM TE RRUMBULLAKET DHE OVALE.
•CDO LLOJ GJERESIE DHE TRASHESIE •KENDE DHE PER KOLLTUQE.
•SFUNGJER IMPORTI I CILESISE SE LARTE DHE TE KONTROLLUAR •HOTELE •PRIVAT •MOTELE •GARANCI TOTALE.
•JANE TE GJITHE TE MIRPRITUR. •ASISTENCE DHE DERGIM FALAS KUDO NE SHQIPERI PER POROSI MBI 2 DYSHEK.

•NA KONTAKTONI  069 430 7484 PER CDO KRKESE APO POROSI  TE VECANTE QE MUND TE KENI.
•SHPEJTESIA DHE CILESIA E PRODHIMIT ESHTE FUQIA JONE NE TREG. DERGESE BRENDA 24 ORESH

069 4307484
Facebook Twitter Google Plus Pinterest Email to a Friend.

Informacioni i shitësit

  • Emri i shitësit: Erald Store
  • Shitësi: erald shahaj
  • Adresa: Vlore
    Shqiperi
    9401
  • Asnjë vlerësim i dhënë deri më tani!

Produkte të ngjashme