Chair Trust GXT 707R Resto Red (Karrige Gaming)

263961962_3037688669892636_4812705431203089397_n
120
Value:
120
Discount:
20%
You Save:
30
  1. Plot 360 gradë i rrotullueshëm. Të rregullueshme në lartësi, mbështetëse krahësh të rrotullueshme nga brenda dhe nga jashtë
    Katër ashensorë me gaz për rregullimin e lartësisë. Mbështetëse e rregullueshme 90 gradë.
    Përfshirë jastëk të lëvizshëm dhe të rregullueshëm të mesit dhe qafës
    Kornizë e fortë dhe e qëndrueshme me bazë metalike
    Rrota të qëndrueshme, të dyfishta që rrotullohen pa probleme
No product has been found!