Kerkohet Sanitare

  • Velipoje
  • 363
  • Velipoje
  • Hotel_Dragoi ne Velipoje kerkon te punsoje :
    1 – sanitare ( pastruse ) fjetja dhe ushqimi te siguruara, paga 450 mij lek muaji
    2 – puntor plazhi ( mirmbajtes )

nr kontakti : 069 322 4664