Kerkohet Parukier/e

 • 414
 1. @njoftime_pune_vende_pune
  Kerkohet Parukier/e

  Chiaroscuro.S kerkon nje parukier/e me eksperienc pune te pakten 2 vjecare.
  Te jete i/e rregullt dhe profesional/e me klientelen.

  Ofrohet rroge baze konforme legjistlacionit ne fuqi + 100% e bakshisheve qe i lihen nga klientela + % mbi sherbimet e kryera.

  Te interesuarit/at te kontaktojn ne numrin e telefonit: +355684428610
  Adresa: Rruga Bilal Sina,Kopshti Zoologjik