Kerkohet Operator

 • 584
 1. PO PUNESOJME! Mjafton te flisni gjuhen gjermane ose spanjolle !
  Kushtet qe ofrojme !
  ☑️Pagesa baze (500€-550€)
  ☑️Bonuse te larta (<1000 €)
  ☑️Kontrate te rregullte pune sipas legjislacionit.
  ☑️Fundjava pushim dhe festat pushim .
  ☑️Trajnime nga staf i specializuar ne rast se iu mungon eksperienca .
  ☑️Stabilitet ekonomik dhe social .
  ☑️Mundesi rritjeje brenda kompanise .
  ☑️Sherbime mjekesore falas .
  Kerkojme:
  ▫️Njohuri baze te kompjuterit .
  ▫️Njohuri te gjuheve perkatese.
  ◽️Nen moshen 18 vjecare nuk pranojme.
  Menyrat e kontaktit :
  📞 +355 69 44 76 198
  📲 +355 69 44 76 198
  📧 [email protected]

  Suksese!