Kerkohen agjente marketingu me/pa eksperience
E re

  • Tiranë
  • 342
Price: 500.00Euro - 1,000.00Euro
  • Tiranë

Kerkojme agjent marketingu me ose pa eksperience !
Mjafton te flisni gjuhen spanjolle ose italiane !
P.s mbase nje i/e aferm i juaji ka nevoje per kete pozicion pune .
Kushtet qe ofrojme !
Pagesa baze
Bonuse javore dhe mujore .
Kontrate te rregullte pune sipas legjislacionit.
Fundjava pushim dhe festat pushim .
Trajnime nga staf i specializuar ne rast se iu mungon eksperienca .
Stabilitet ekonomik dhe social .
Mundesi rritjeje brenda kompanise .
Sherbime mjekesore falas .
Kerkojme :
Njohuri baze te kompjuterit .
Njohuri te gjuheve perkatese.
Nen moshen 18 vjecare nuk pranojme .
Menyrat e kontaktit :
+355 69 44 76 198
[email protected]
Suksese !