Kategori: Blog

Platforma merkato.al është një platformë inovative shtuar tregut shqiptar dhe rajonal, por me synimin për tu rrituar akoma më shumë. Themeli bazë i platformës tonë është funskionaliteti i shumëllojshmërive të produkteve dhe shërbimeve, sipas kritereve të secilës.

Merkato.al është një platfromë online ku ju do keni mundësi të shisni apo blini produkte dhe shërbime. Duke filluar nga pronat, makinat, njoftimet e punëve dhe një sistemi shitës online ku çdokush mund të ketë dyqanin e tij.

Platforma merkato.al është një platformë dinamike duke sjellë më të mirat e si motrave të saja në rajon, por edhe më gjërë. Synimi dhe objektivat kryesore është që kjo platformë ti ofrojë çdokujt të shesë apo blejë pa pasur nevojën e një dyqani online të tijin, por që mund ta krijojë në platformën më të re merkato.al

Mënyra e funksionimit të platformës merkato.al, nga vetë emri ajo do të jetë merkato e madhe e produkteve dhe shërbimeve në shqipëri, rajon e më gjërë. Kjo është faza fillestare e një projekti akoma më të gjërë.